Latitude Apartments

The clubhouse at Latitude Apartment Homes in Phoenix, Arizona was completely renovated with a new design and layout. There were structural changes to both the leasing area and clubroom in order to make the atmosphere more open for both prospective and current residents. In addition, the clubroom now has additional seating areas to accommodate the large number of people during resident events. It’s also a much better set up for residents to come in and utilize the free Wi-Fi the property offers. The spa was removed and a business center was put in its place. A cyber café, complete with a coffee bar, was also added to the clubroom area for residents to enjoy.

The previous resident social gathering building replaced by a newly designed fitness center and game room was installed. New fitness equipment was purchased and installed to increase the functionality of the building.

Pool areas received updates as well with the addition of brick pavers on the pool deck and an area with new, brightly colored pool furniture. The sand volleyball court near the Clubhouse was turned into an outdoor resident social lounge area.


Before & After