The Preserve at Terrell Mill

A large, 752-unit property located in Marietta, Georgia, The Preserve at Terrell Mill was ready for enhancements throughout the community. The two-story leasing and resident center felt cramped with large furniture pieces and failed to provide sufficient space and seating to accommodate the large resident base and the lower level fitness center was in need of an update.

The new clubhouse area was redone to incorporate a coffee bar and high-top tables to maximize the use of a relatively long, narrow space. The leasing area was kept light and bright while getting a clean contemporary look. In addition to new equipment, the lower level fitness center received new lighting, an interesting carpet tile pattern and wood and steel architectural elements to make it both more modern and appealing.

Other enhancements throughout the community included a new model, new pool furniture, outdoor kitchens with pergola, and a new playground and sports court. 


Before & After